Do you speak a language that few people know?

Donnerstag, 23.05.2019 um 14:04 Uhr - 1.008 Aufrufe

Sprechen Sie eine Sprache, die kaum jemand kennt?

• Die Unibibliothek möchte auf dem Sommerfest der TU Dortmund (4. Juli) das UNESCO Internationale Jahr der indigenen Sprachen feiern! Sprechen Sie eine indigene Sprache oder einen seltenen Dialekt? Dann erzählen Sie doch für das Publikum eine Geschichte in dieser Sprache! Bei Interesse oder Fragen melden Sie sich bitte bei Christina Ringel.
  • The University Library wants to celebrate the UNESCO International year of Indigenous languages at TU’s Sommerfest on the 4th of July! Is there somebody among you who speaks an indigenous language or a rare dialect and would like to tell a story in their language to the audience? If you are interested, know someone who might want to participate, or have any questions please contact Christina Ringel.

Tags: , ,

Kommentarfunktion geschlossen.